Stokta Yok

Bayer Solfac EC 050 - Yürüyen ve Uçan Haşere İlacı (100 ml)

Havale/EFT ile Ödeyin, Ekstra %3 İndirim Kazanın!

Bayer Güvencesi
Ürün Kodu: BYR07
Fiyat
:
26,70 TL KDV Dâhil
Havale ile öderseniz bu ürünü 25,90 TL 'ye alabilirsiniz.

En Çok Satan Ürünler14 Şubat'a özel en çok satılan ürünler arasında! 12 Aya Kadar Taksitli Alışveriş İmkânı12 aya kadar taksit imkânı ile alışveriş keyfini özgürce yaşayın!Özel Tasarım Ürün
Sosyal medyada bu ürünü paylaşın.
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

• Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Beni Ara
  • Solfac EC 050 | Uçan Haşere İlacı

• Solfac® EC 050, su veya mazot ile seyreltilerek termal sisleme ve ULV yöntemi ile kullanılmak üzere geliştirilmiş pirethroid bazlı bir alan spreyidir.
    • Solfac® EC 050, WHOPES onaylıdır ve "WHO Spesification 385/TC (Kasım 2004)" no'lu WHO Spesifkasyonuna uygundur.
    • Solfac® EC 050, litrede 50 g Cyfluthrin aktif maddesi içeren, geniş spektrumlu bir formulasyondur.
    • Solfac® EC 050 ani etkilidir, güçlü öldürücü özelliğe sahiptir, WHOPES tarafından onaylı ve WHO spesifikasyonlarına uygun olarak üretilen "Cyfluthrin" aktif maddesi içerir. Güvenilirdir, kokusuz ve lekesizdir ve düşük uygulama dozu ile ekonomiktir.

Etkili Olduğu Haşereler

• Uçan ve Yürüyen Haşereler

Kullanım Metodu: ULV ve Termal Sisleme Yöntemi

• Alan spreyi uygulamalarının etkinliği hava koşullarına bağlıdır. Atmosferik sıcaklık inversiyonlarından yararlanmak için tavsiye edilen uygulama zamanı sabahın erken saatleri veya akşamın gün batımı saatleridir. Uygulamanın yoğun rüzgar şartlarında veya yağmurlu dönemlerde yürütülmesi tavsiye edilmez.

Teslimat Bilgisi
    :
    Aynı gün kargoya verilir.